Dales Airco in Doetinchem

Dales radiateuren en Airco’s is de airco specialist voor alle merken auto’s, we hebben de modernste apparatuur voor een Milieuvriendelijk gebruik.

  • airco reparatie

  • airco inbouw

  • onderhoud van airco

  • airco check

U bent welkom voor onderdelen, projecten en systemen. We komen graag met u in contact.

Theo Wenting

Dales Airco - Dé specialist

Welkom bij Dales Airco!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het repareren, inbouwen of onderhouden van uw auto airconditioning? Dan bent u bij Dales Radiateuren en Airco's aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige airco diensten voor alle merken auto’s. Met onze moderne apparatuur zorgen wij niet alleen voor de beste kwaliteit, maar dragen we tevens ons steentje bij aan een milieuvriendelijke werkwijze.

Waar kunt u bij ons voor terecht?

1. Airco reparatie

Is uw airconditioning defect? Geen probleem! Ons ervaren team staat klaar om uw auto airco deskundig te repareren. Of het nu gaat om lekkage, een kapotte compressor of een ander technisch mankement, wij hebben de expertise en de middelen om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Bij Dales Airco bent u verzekerd van een vakkundige service tegen een eerlijke prijs.

2. Airco inbouw

Wilt u graag genieten van een aangename temperatuur tijdens uw autoritten? Laat dan uw airconditioning door ons vakkundig installeren. Of u nu een nieuwe auto heeft gekocht zonder ingebouwde airco, of uw huidige systeem wilt vervangen, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Met onze geavanceerde apparatuur en uitgebreide kennis bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

3. Onderhoud van airco

Om optimaal te kunnen genieten van uw airconditioning is periodiek onderhoud essentieel. Bij Dales Airco bieden wij uitgebreid onderhoud aan voor uw auto airco. Onze ervaren monteurs controleren en reinigen uw systeem grondig, waardoor eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en voorkomen kunnen worden. Met ons preventieve onderhoud verlengt u niet alleen de levensduur van uw airconditioning, maar zorgt u ook voor een gezonde luchtkwaliteit in uw auto.

4. Airco check

Heeft u twijfels over de werking van uw airconditioning? Laat dan een airco check bij ons uitvoeren! Tijdens deze check controleren wij uw systeem op eventuele defecten of lekkages. Daarnaast meten we de koelcapaciteit, ventilatiestroom en voeren we een visuele inspectie uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en adviseren wij indien nodig over mogelijke vervolgstappen.

Neem contact op voor al uw vragen en afspraken

Bij Dales Airco staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen voor één van onze diensten. Of het nu gaat om reparatie, inbouw, onderhoud of een eenvoudige check; wij helpen u graag verder! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0314 – 32 45 87 of neem contact op via ons contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze vestiging. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van persoonlijk advies.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaar