Wat doet Dales radiateuren?

Kies voor Dales Radiateurs voor een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, klantgerichtheid en uitstekende service.

  • Radiateuren, condensors, aircopompen (compresor) EC Ventilatoren, ventilatorenkoppelingen, Olie koelers, elektrische waterpompen, expansietanks, oliekoeler met behuizing

  • Interieurventilator, AC Ventilator, Filter droger / Accumulator, Kachel radiateur, Turbolader, Turbo olietoevoerleidingen, EGR-Klep, Intercoolers
  • Plaatwerk, achterlichten, koplampen en overige zaken voor de auto

U bent welkom voor onderdelen, projecten en systemen. We komen graag met u in contact.

Theo Wenting

Wat doet Dales radiateuren?

Theo Wenting legt het u graag uit. Bij Dales Radiateurs zijn we trots op ons uitgebreide assortiment en de kwaliteit van onze producten. Als toonaangevende leverancier van radiateuren, condensors, aircopompen (compressor), EC ventilatoren, ventilatorenkoppelingen, oliekoelers, elektrische waterpompen, expansietanks, oliekoeler met behuizing en meer, streven we ernaar om aan al uw behoeften op het gebied van koeling en verwarming te voldoen.

Onze expertise strekt zich uit tot interieurventilatoren, AC ventilatoren, filter drogers/accumulators, kachelradiatoren, turboladers, turbo-olietoevoerleidingen, EGR-kleppen, intercoolers en diverse andere componenten die cruciaal zijn voor het goed functioneren van voertuigen.

Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige onderdelen voor reparaties, upgrades of regulier onderhoud, Dales Radiateurs biedt een uitgebreide selectie van producten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Daarnaast leveren wij ook plaatwerk, achterlichten, koplampen en andere carrosserieonderdelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig niet alleen optimaal presteert, maar er ook esthetisch aantrekkelijk uitziet.

Bij Dales Radiateurs staan we bekend om onze klantgerichtheid en streven we ernaar om u te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Of u nu een professionele monteur bent die op zoek is naar betrouwbare onderdelen of een autoliefhebber die zijn voertuig wil verbeteren, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ontdek de kwaliteit van Webasto bij Dales Radiateuren

In Doetinchem bieden wij een breed scala aan producten van Webasto aan. Webasto staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van verwarming en koelsystemen voor campers en caravans. Of u nu op zoek bent naar airconditioning, laadpalen of koelsystemen, met onze Webasto-producten vindt u altijd wat u zoekt.

De producten